Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hello Holidays
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mini-circuit cu sejur in Marmaris la Hotel Viva Club
245 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
HOTEL VIVA CLUB 4:

Tip de masa: All Inclusive
Website: www.clubvivahotel.com
Zona: Armutalan

Localizare: Hotelul este situat la 1 km de plaja, la 1.5 km de centrul orasului Marmaris.
Cazare: Cladirea are 5 etaje si un lift, are in dotare 83 camere standard, 21 camere family. Dotarile camerelor: paturi duble sau paturi twin, dus/casa, TV satelit, telefon direct, balcon, seif, aer conditionat, minibar.

Servicii: All inclusive: micul dejun, micul dejun tarziu, pranzul si cina se servesc in restaurantul principal si sunt incluse bauturile locale alcoolice si non-alcoolice pana la orele 23:00. Meniurile speciale la comanda precum si bauturile alcoolice de import sunt contra cost.

Facilitati: Piscine, umbrele de soare si sezlonguri, restaurant, serviciul mic dejun in camere, bar la piscina, bar de gustari, teren de tenis, centru fitness, sauna, masaj, coafor, ocazional: barbeque si noapte turceasca, lobby cu TV satelit, casa de schimb valutar, internet cafe, play station 2, TV in camere, divertisment, rampe si camere dotate pentru persoanele cu dizabilitati, iar pentru copii: piscina, loc de joaca si club pentru copii.

Plaja si piscine: Plaja este la 1 km de hotel . Se ofera servicii de shuttle-bus gratuit pentru cele doua plaje din Icmeler si Marmaris, piscina exterioara, piscina exterioara pentru copii cu tobogan.
Sporturi: Tenis, fitness, inot.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura