Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hello Holidays
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Mini-circuit cu sejur in Bodrum la Hotel Grand Newport
405 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
HOTEL GRAND NEWPORT 4

Tip de masa: All Inclusive
Website: www.grandnewporthotel.com
Zona: Gumbet

Localizare: Hotelul este situat la 35 km de aeroport, 3 km de centrul regiunii Gumbet si 5 km de centrul orasului Bodrum.

Cazare: Dispune de 113 camere standard si 5 suite. Camerele sunt echipate cu baie/ dus, TV, aer conditionat,internet(extra), mini bar, uscator de par, seif, masa. Unele camerele au terasa sau balcon, suplimentar se pot achita camere cu vedere la mare.
Servicii: All inclusive: Mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina se servesc in restaurantul principal. Are 2 baruri, si sunt incluse bauturile locale alcoolice si non-alcoolice pana la orele 23:00. Meniurile speciale la comanda precum si bauturile alcoolice de import sunt contra cost.

Facilitati: Restaurant principal, lobby, bar la piscina, snack bar, loc de joaca pentru copii, baie turceasca, camera pentru masaj, sauna, sala de fitness, coafor, servicii de spalatorie, mini-market, piscina interioara cu sectiune pentru copii, piscina exterioara, inchirieri masini. Hotelul dispune de internet wireless gratuit in lobby bar.

Plaja si piscine: Hotelul dispune de plaja proprie cu ponton in imediata apropiere sau plaja cu nisip in zona Bitez Beach la 10 minute de mers pe jos. Se ofera servicii de shuttle-bus gratuit pentru plaja. Turistii au la dispozitie o piscina interioara si o piscina exterioara cu sectiune pentru copii.

Sporturi: Fitness, sauna, masaj, baie turceasca, diferite sporturi pe plaja, excursii cu barca.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura